Verzenden en retourbeleid

Silvana Senff Women maakt gebruik van DHL voor de bezorging van uw order. In de regel geldt dat een bestelling, voor 18.00 uur geplaatst, binnen 5 werkdagen wordt geleverd.

Bent u niet tevreden over het item? Stuur het dan binnen 7 dagen na ontvangst retour en ontvang uw aankoopbedrag terug. Silvana Senff Women hecht er grote waarde aan dat u 100% tevreden bent over uw aankoop. U kunt een aankoop altijd binnen 7 dagen in dezelfde verpakking retourneren, uiteraard ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, geur- en rookvrij en met alle labels er nog aan.

Het pakket kunt u gefrankeerd verzenden naar: Silvana Senff Women, Wielemakersslop 3, 2271 CZ Voorburg. Wij storten het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van het retour item terug op uw rekening.

Indien u graag een andere maat wenst, geef dat dan via de mail door (info@silvanasenff.nl). Zodra wij uw retour item hebben ontvangen en de gewenste maat is op voorraad sturen wij deze zonder extra verzendkosten naar u toe. 

Verzendkosten: 6,95 euro.